JULEMENU
TIL HELE BORDET!
DET KOLDE!
HJEMMEGRAVAD LAKS
M/ RYGEOSTCREME, SYLTEDE FENNIKEL
OG SENNEPSFRØ.
DET VARME!
CONFITERET ANDELÅR
M/ RØDKÅL, KARTOFLER STEGT I ANDEFEDT
& LØVSTIKKE, GRØNKÅL, TYTTEBÆR, ANDESAUCE.
DET SØDE!
SIRUPSKAGE
M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE,
STIKKELSBÆR SORBET, & AMARENA KIRSEBÆR.
2 RETTER 300,-
3 RETTER 350,-
VI GLÆDER OS TIL AT SE JER.
RESTAURANT BLOOM
BESTIL PÅ
93859797 ELLER KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK
JULEBORD - FAMILY STYLE
TIL HELE BORDET!
- MOD FORUDBESTILLING
- I OG UD AF HUSET.
1 SERVERING
- GAMMELDAGS MODNET SILD
M/ NELLIKER , ALLEHÅNDE, CAPERSBÆR & SYLTEDE RØDLØG.
HÅNDPILLEDE REJER & LETRØGET ÆGGESALAT
M/ BLADSELLERI & ÆBLER.
HJEMMEGRAVAD LAKS
RYGEOSTCREME, SYLTEDE FENNIKEL & SENNEPSFRØ.
PANKOPANERET RØDSPÆTTEFILET
M/ BLOOM'S REMOULADE OG LIME.
2 SERVERING
- CONFITERET ANDELÅR
M/ ANDESAUCE
SKINKECULOTTE AF DANSK DUROC GRIS
M/ RØDKÅL KOGT MED KIRSEBÆREDDIKE
& JULENS KRYDDERIER.
SMÅ KARTOFLER
STEGT I ANDEFEDT & LØVSTIKKE.
SALAT AF VINTERGRÆSKAR
M/ BLODAPPELSIN & GRÆSKARKERNER.
KÅLSALAT
M/ SKORZONERØDDER & GRANATÆBLE VINAIGRETTE.
3 SERVERING
SIRUPSKAGE
M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE &
AMARENA KIRSEBÆR.
ELLER
3 SLAGS OSTE
M/ STIKKELSBÆR KOMPOT & KNÆKBRÆØD
450,- PR. COU
900,- PR. COU
INKL. VIN, ØL OG VAND I 3 TIMER.
(PRIS PR. EXTRA TIME 150 KR)
BESTIL PÅ
93859797 ELLER
KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK
Kontakt Os
Copyright © All Rights Reserved
Presse & Karriere
ÅBNINGSTIDER:
Tirsdag til Torsdag - 11.00 - 22.30
Fredag og Lørdag - 11.00 - 24.00
Søndag & Mandag - Lukket
Åbningstider Køkken:
Frokost 11.00 - 14.30
Aften 17.00 - 21.00
Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.